[JDEV] My first jabber1.4 Crashed

Frank Wang frank.wang at viant.com
Mon Feb 12 12:07:37 CST 2001


I have started jabber1.4 with ICQ, MSN, AIM and Yahoo transports as user
jabber apart of daemon group
./jabberd/jabberd -h mydomain.com -D &

I can't close the xterm window since that will cause jabber crash with error
"PID change server exiting"
so I left it running in xterm window

....

It has crashed after 24 hour with following error just before the crashing.
I have rename the mydomain name.

_______________

20010212T18:33:33: [alert] (s2s): We were told by update.jabber.org that our
sending name mydomain.com is invalid, either something went wrong on their
end, we tried using that name improperly, or dns does not resolve to us
20010212T18:33:33: [notice] (update.jabber.org): bouncing a packet to
959967039 at update.jabber.org/0.9.3.5 from remi at mydomain.com/Laptop: Server
Connect Failed
20010212T18:33:33: [notice] (update.jabber.org): bouncing a packet to
959967039 at update.jabber.org/0.9.3.5 from remi at mydomain.com/Laptop: Server
Connect Failed
________________

I restarted the server now and running as user jabber without putting it
into a backgroup process:
./jabberd/jabberd -h mydomain.com -D

I will see how long it will take before it crashes again.
Anyone has the same problem or know the result for a fix?  Please let me
know.
I'm running
Red Hat Linux release 6.0 (Hedwig)
Kernel 2.2.5-15 on an i686

and all jabber src are from jabber1.4/final/

Hmm.. I start to have doubt on the stability of the current src.  It's very
much like any servers during first few months of its release.

FW
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.jabber.org/pipermail/jdev/attachments/20010212/4ed937ab/attachment-0002.htm>


More information about the JDev mailing list