[jdev] JCR Issues

Jon Scottorn jscottorn at possibilityforge.com
Thu Dec 15 16:34:22 CST 2005


Hi all,

I am trying to get some of my transports working with jabberd 2 using
the jcr and I have everything configures when I go to start it
using /bin/mu-conference -c /etc/jabberd/muc-jcr.xml I get this error in
the logs.  I get this same error with the yahoo-transport as well.

jcr_main_stream_error.c:50 (jcr_main_new_stream): Server stream
connected.
jcr_deliver.c:51 (jcr_queue_deliver): packet delivery thread starting.
jcr_elements.c:103 (jcr_end_element): 'stream:error' on server stream:
'<stream:error
xmlns:stream='http://etherx.jabber.org/streams'><host-unknown
xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'/><text
xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'>requested name is already in
use</text></stream:error>'
jcr_elements.c:109 (jcr_end_element): End of Stream from server:
'<stream:error
xmlns:stream='http://etherx.jabber.org/streams'><host-unknown
xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'/><text
xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'>requested name is already in
use</text></stream:error>'
jcr_main_stream_error.c:56 (jcr_main_close_stream): Server stream error,
resetting
jcr_deliver.c:97 (jcr_queue_deliver): packet delivery thread exiting.
jcr_deliver.c:98 (jcr_queue_deliver):   Last DvryQ Buffer=''
jcr_main_stream_error.c:50 (jcr_main_new_stream): Server stream
connected.
jcr_deliver.c:51 (jcr_queue_deliver): packet delivery thread starting.
  
Any thoughts is greatly appreciated.

Thanks in advance.

Jon Scottorn
Systems Administrator
The Possibility Forge, Inc.
http://www.possibilityforge.com
435.635.0591 x.1004
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.jabber.org/pipermail/jdev/attachments/20051215/2b987a57/attachment-0002.htm>


More information about the JDev mailing list