[JDEV] RE: FIX for ICQ waiting for info problem

Frank Wang frank.wang at viant.com
Sun Feb 11 11:23:15 CST 2001


I finally got the icq-t working by downloading the icq-t again from
the version1.4/final dir and edit the jabber.xml as the following:

in <browse> section:

<service type="icq" jid="icq.mydomain" name="ICQ Transport">
<ns>jabber:iq:gateway</ns>
<ns>jabber:iq:register</ns>
</service>

in <service> section:

<service id="icq.mydomain">
<icqtrans xmlns="jabber:config:icqtrans">
<instructions>Please enter your ICQ number (in the "username" field),
nickname, and password. Leave the "username" field blank
to create a new ICQ number.</instructions>
<search>Search for ICQ users</search>
<vCard>
<FN>ICQ Transport</FN>
<DESC>This is the ICQ Transport</DESC>
<URL>http://localhost/</URL>
</vCard>
<prime>37</prime>
<ports>
<min>2000</min>
<max>3000</max>
</ports>
</icqtrans>
<load>
<icqtrans>./icq-transport-0.9/icqtrans.so</icqtrans>
</load>
</service>

thanks for all your help.

FW





-----
From: Frank Wang [mailto:frank.wang at viant.com]
Sent: 2001?2?11? 16:03
To: jadmin at mailman.jabber.org; jdev at jabber.org
Cc: stpeter at jabber.org
Subject: FIX for ICQ waiting for info problem


  I have tried removing or adding the Search part in order
  to fix the ICQ but it didn't work. Could anyone tell me where you have
downloaded
  the src code and what you have done if you have got it working? Thanks!

  I got it from jabber1.4/final dir and I even tried get icq-t from CVS. no
luck.

  Cheers
  FW
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.jabber.org/pipermail/jdev/attachments/20010211/219d6205/attachment-0002.htm>


More information about the JDev mailing list