[Operators] s2s presence packets not going to/from Gmail and GoogleApps domains

Jesse Thompson jesse.thompson at doit.wisc.edu
Tue Feb 19 15:01:40 CST 2008


No, we didn't try that... yet.  We don't really want to boot the users.

Jesse

Florian Jensen wrote:
> Hi,
> 
> our clusters don't have such a problem. Did you try to restart the nodes?
> Sometimes that solves issues :)
> 
> Greets,
> 
> Florian Jensen
> 
> On Tue, 19 Feb 2008 14:46:56 -0600, Jesse Thompson
> <jesse.thompson at doit.wisc.edu> wrote:
>> We can't get presence packets to go to/from Gmail and Google Apps users.
>>
>> Our server cluster (ejabberd) is running otherwise fine.  All s2s
>> communication works with every other domain (that I'm aware of.)
>>
>> This has been happening for over a week or two, but it worked fine in
>> the past.
>>
>> We can send and receive *messages* to/from Google without issue.  It's
>> just the presence packets that get hung up.
>>
>> Presence packets go through to Google just fine when using our test
>> cluster.
>>
>> Netstat shows that the server is connected to Google, both incoming and
>> outgoing.
>>
>> I'm at a loss.  Has anyone else seen similar issues with Google?
>>
>> --
>>   Jesse Thompson
>>   Email/IM: jesse.thompson at doit.wisc.edu

-- 
  Jesse Thompson
  Email/IM: jesse.thompson at doit.wisc.edu
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: smime.p7s
Type: application/x-pkcs7-signature
Size: 3340 bytes
Desc: S/MIME Cryptographic Signature
Url : http://mail.jabber.org/pipermail/operators/attachments/20080219/12bd2ff0/attachment-0001.bin 


More information about the Operators mailing list