[Members] Membership Application period Q1 2018

Edwin Mons jsf at edwinm.ik.nu
Fri Jan 12 16:39:58 UTC 2018


On 12/01/2018 17:26, Guus der Kinderen wrote:
> I've tried it again, with success. Unsure what caused the problem, but
> it appears to be resolved now. Daniel verified that he's now able to
> log in.
>
> On 12 January 2018 at 16:15, Alexander Gnauck <gnauck at gmail.com
> <mailto:gnauck at gmail.com>> wrote:
>
>
>         On 12/01/18 14:31, Guus der Kinderen wrote:
>
>             There's no convention that I'm aware of. Some created your
>             account
>             earlier today or yesterday, it seems. You should have had
>             mail.
>
>          I didn't receive the email so I tried the password reset form
>
>         https://wiki.xmpp.org/web/Special:PasswordReset
>         <https://wiki.xmpp.org/web/Special:PasswordReset>
>
>         It gives this error:
>         Error sending mail: Failed to connect to atlas.jabber.org:25
>         <http://atlas.jabber.org:25> [SMTP:
>         Failed to connect socket: php_network_getaddresses:
>         getaddrinfo failed:
>         Name or service not known (code: -1, response: )]
>
>
>     I added the account yesterday and got the same exception. So the
>     initial password was never sent to you.
>     We would rely on an admin to fix the email functionality for you
>     to recover your password.
>
>     Alex
>

I'm looking into this resolver issue right now.

Edwin

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.jabber.org/pipermail/members/attachments/20180112/28192066/attachment-0001.html>


More information about the Members mailing list